BESTELLEN  &  VERZENDEN

Bij aankoop van een schilderij van DEAU ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Meer informatie? Vind je antwoorden hier.

'Een origineel schilderij bestellen: Hoe doe ik dat?'

Top dat je interesse hebt! Je kunt een origineel schilderij bestellen door een mailtje te sturen naar info@deaudesign.com. Vermeld hierbij de naam zoals deze omschreven staat. Uiteraard ontvang je -zo snel mogelijk- een mailtje terug inclusief afbeelding van je gewenste schilderij: zo weet je zeker dat je de goede opgestuurd krijgt. Een origineel/bestaand schilderij kan worden betaald via PayPal of directe overschrijving via de bank.

'Kan ik een pre-order plaatsen?'

Bij een pre-order koop je een schilderij waar nog aan gewerkt wordt: wel heb je deze dan al in bezit.  Uiteraard duurt het een stukje langer alvorens het pakket verzonden wordt aangezien het werk eerst voltooid moet worden. Zodra het schilderij klaar is, wordt het zo spoedig op transport gezet. Een pre-order kun je plaatsen door een mailtje te versturen naar info@deaudesign.com. Vertel hierbij om welk werk het gaat, zoals 'de olifant die nu in productie is'.

'Ik wil een persoonlijk schilderij op aanvraag. Hoe doe ik dat?'

Leuk dat je een persoonlijk werk aan je muur wilt hangen! Je kunt een schilderij op aanvraag plaatsen door een mailtje te sturen naar info@deaudesign.com. Een origineel/bestaand schilderij kan worden betaald via PayPal of directe overschrijving via de bank. Om er zeker van te zijn dat een klant het werk afneemt, wordt er bij een schilderij op aanvraag een aanbetaling gevraagd:

dit is 20 procent van de totaalprijs (exclusief verzendkosten).
 

Let op: DEAU behoudt het recht tot weigeren. Alleen realistische dieren worden geschilderd. Andere thema’s, zoals abstract, menselijke portretten, landschappen, etc. worden niet geaccepteerd.

Alvast hartelijk dank voor het begrip!
 

Voor meer informatie, zoals prijzen en formaten, bekijk deze pagina.

'Het origineel is boven mijn budget: ik wil een giclée print. Hoe doe ik dat?'

Een giclée print is een reproductie van een origineel schilderij die in een beperkte oplage wordt uitgebracht. Omdat het een reproductie is, is deze ook een stukje lager in prijs. Een giclée print wordt op hoogwaardig  en duurzaam papier geleverd en valt daardoor nauwelijks te onderscheiden van het origineel. De giclée print kun je direct bestellen in de Art Shop en betalen middels PayPal of iDEAL.

'Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?'

Uiteraard wordt iedere bestelling zo snel mogelijk verstuurd. Ieder pakket wordt -naar waarde- verzekerd verzonden inclusief Track & Trace: bij aankomst moet je tekenen voor ontvangst.

 

Wanneer je het pakket ontvangt, hangt af van het type werk dat je koopt:

Originele/bestaande werken: deze werken worden binnen 2-5 werkdagen verzonden. Het aantal verzenddagen is deels afhankelijk van het land van bestemming, al zal er altijd voor de snelste verzendoptie gekozen worden. Reken er dus altijd een paar extra dagen bij.

Schilderijen op aanvraag: afhankelijk van de drukte wordt het schilderij direct na afronding ingepakt en verzonden. Net als bij originele/bestaande werken moet je een aantal dagen rekenen alvorens je het schilderwerk zult ontvangen. Hoe lang je werk in productie zal zijn, ontvang je in een persoonlijke mail.

Giclée/reproducties: Een giclée print wordt per order in Londen gedrukt. Binnen een paar dagen wordt deze in Nederland geleverd en zal vanuit hier gereed worden gemaakt voor de trip naar jouw huis! Reken dus een paar extra dagen erbij -bovenop de normale verzendtijd binnen en buiten Nederland-, alvorens je het pakket zult ontvangen.

'Wat zijn de verzendkosten?'

De verzendkosten kunnen per bestelling verschillen, zoals het land van bestemming, het totale gewicht en de waarde van het werk. Welke verzendkosten voor jouw pakket kunnen gelden, vind je hier. Daarbij wordt er geprobeerd deze kosten zo laag mogelijk te houden inclusief een verzekering.

 

Originele werken / schilderijen op aanvraag kunnen zowel via de reguliere post (werken onder de 70×90 cm) als via het duurdere cargo (vanaf 70×90 cm) verzonden worden. Elke bestemming/regio kent dan ook een andere verzendprijs.
 

Giclée prints worden altijd via reguliere post verzonden. 

Let op: Als kunstenaar / verzendpartij is DEAU nooit verantwoordelijk voor bijkomende kosten, zoals mogelijke invoerrechten, wanneer een pakket naar het buitenland verzonden wordt.

Betaalmethoden & Certificaat van Authenticiteit

De schilderwerken van DEAU kunnen op verschillende manieren betaald worden.

Voor originele werken of schilderijen op aanvraag gelden methodes als PayPal of een directe overschrijving naar de bank. Giclée prints kunnen via PayPal of iDEAL betaald worden.

 

Bij elk werk (origineel, op aanvraag of giclée) ontvang je, naast het betalingsbewijs/factuur, een Certificaat van Authenticiteit: dit is een bewijs dat jouw aankoop direct van de kunstenaar komt.

Let op: Een werk wordt pas verzonden zodra de betaling binnen is. Alvast dank voor het begrip!

'Kan ik het item retourneren?'

Omdat prints en schilderijen gevoelig voor beschadiging zijn en deze op een speciale wijze verpakt moeten worden, kunnen deze na een koop niet geretourneerd worden. Is er namelijk iets mis, dan is het item al ‘onbruikbaar’ geworden. Heeft je bestelling een beschadiging opgelopen tijdens het transport? Stuur graag een mailtje naar info@deaudesign.com zodat er snel naar een oplossing gekeken wordt.

'Wat krijg ik in totaal als pakket?'

Wanneer je een origineel schilderij bestelt, ontvang je:

- Het schilderwerk of giclée print

- Een passe-partout (*)

- Factuur / betalingsbewijs

- Certificaat van Authenticiteit

* De originele werken worden standaard inclusief passe-partout geleverd. Een passe-partout is extra rand rondom het schilderij of de print, geschikt voor dit type werk.

 

'Kan het werk ingelijst geleverd worden?'

In principe kan het werk ingelijst geleverd worden. Een lijst staat los van de prijs voor een origineel schilderij / schilderij op aanvraag en de verzending: dit is een aparte prijs die er nog bijkomt. Het risico van het verzenden van een lijst, en dus het breekbare glas, is voor de koper.

Alvast dank voor het begrip!

Let op: schilderijen met een papierformaat van 105×75 cm worden alleen binnen Nederland met een lijst verzonden.

Voor het buitenland geldt een maximaal papierformaat van 76×56 cm dat ingelijst (70×90 cm) en dus verzonden kan worden.

De werken zullen zo nauwkeurig mogelijk worden verpakt en -naar waarde- verzekerd verzonden worden. Meer informatie over lijsten, prijzen of iets anders? Stuur gerust een mailtje naar info@deaudesign.com.

Prijzen

Alle prijzen rond originele schilderijen, schilderijen op aanvraag, giclée prints en bijpassende formaten, klik hier.​ Vragen? Stuur een mailtje naar info@deaudesign.com

Voor alle vragen, mail naar info@deaudesign.com