BESTELLEN  VERZENDEN

Bij aankoop van een schilderij van DEAU ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Meer informatie? Vind je antwoorden hier.

BETALING

Elke bestelling wordt voorzien van een factuur als bewijs van betaling. Ieder pakket wordt pas verzonden als de betaling voldaan is.

ORIGINEEL

Heb je een origineel schilderij op het oog? Dan kun je deze betalen middels een directe bankoverschrijving of PayPal.

 

OP AANVRAAG

Ga je graag een persoonlijk werk op aanvraag? Ook hierbij vormen directe bankoverschrijvingen en PayPal geaccepteerde betalingsmethodes.

Voor een schilderij op aanvraag wordt een voorschot gevraagd: dit is 20% van het totaalbedrag. Dit is een zekerheid voor de kunstenaar.

Alvast dank voor het begrip!

BESTELLEN

Wil je graag een order plaatsen?

Dat is gelukkig heel eenvoudig!

ORIGINEEL

Gaat het om een origineel schilderij? Stuur een berichtje naar info@deaudesign.com: vanuit hier word je verder geholpen.

 

 

PERSOONLIJK

Wil je graag een persoonlijk schilderij? Stuur ook dan een e-mail naar info@deaudesign.com. Vanuit hier worden je wensen en de mogelijkheden besproken en kun je bijlagen als foto's toevoegen, mocht het bijvoorbeeld om je huisdier gaan.

 

CERTIFICAAT  VAN AUTHENTICITEIT

Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit: dit is een bewijs dat je order direct van de kunstenaar afkomt.

LIJSTEN

In principe wordt ieder werk met een lijst verzonden, mits anders gewenst / of aangegeven: deze zit namelijk al bij de prijs inbegrepen, evenals een enkele of dubbele passe-partout: dit wordt in de omschrijving van het product aangegeven.

Het werk wordt met een HQ houten lijst geleverd: iedere zijde met een grootte van 22 mm. 

Klik hier voor alle beschikbare lijstkleuren en passe-partout mogelijkheden.

PRIJZEN

Klik hier voor alle prijzen rond giclée prints, originelen en schilderijen op aanvraag.

VERZENDEN

DEAU kan wereldwijd pakketten verzenden. De verzendkosten worden bepaald op basis van regio, waaronder NL, Europa 1, Europa 2 en Intercontinentaal.

Voor specifieke verzendkosten per grootte en land van bestemming, mail naar info@deaudesign.com.

 

VERZENDTIJD

Je ontvangt altijd een mail wanneer je order officieel verzonden is. Houd daarom rekening met deze verzendtijd:

De verwerking van de bestelling neemt enkele werkdagen in beslag, deels door het bestellen van benodigdheden als de lijst of verzendmaterialen: deze worden per order besteld.

Schilderwerken op aanvraag worden na afronding (enkele weken) verzonden: per mail word je hiervan op de hoogte gehouden.

VERZEKERD + T&T

Je pakket wordt verzekerd en middels Track&Trace verzonden. 

Let op: DEAU is niet verantwoordelijk voor mogelijke invoerrechten wanneer een order naar het buitenland verstuurd wordt.

NIET  RETOURNEERBAAR

De werken van DEAU kunnen niet geretourneerd worden, veelal omdat het om persoonlijke en of breekbare werken gaat.

Is er iets misgegaan, zoals een verloren of beschadigd pakket? Stuur z.s.m. een berichtje naar info@deaudesign.com.

GLAS

Hoewel het werk zo stevig mogelijk verpakt wordt, blijft het verzenden van glas een risico. Houd hier gelieve rekening mee. Voor de bestelling verzonden wordt, wordt deze nauwkeurig op mogelijke beschadigingen gecontroleerd.

 

Let opAlle kunstwerken met een papiergrootte van 75×105 cm worden met een acrylglasplaat verzonden. Het ziet eruit als normaal glas, maar is daarentegen niet breekbaar. Voor deze grootte is echt glas namelijk te risicovol om schadevrij te verzenden, zeker wanneer het een langere reistijd tegemoet gaat. Deze werken worden  als 'cargo / XL pakket' verzonden: door deze 'toeslag' liggen deze verzendkosten wat hoger.

Alvast dank voor het begrip!

VRAGEN?

Welke vraag je ook hebt:

DEAU helpt je graag!

Stuur een berichtje naar info@deaudesign.com

of gebruik -voor snelle vragen- het chaticoontje links onderaan.